Activitats

Pilates reformer

Sessions dinàmiques amb la màquina de pilates reformer. Realitza exercicis de forma fluida i controlada. És una de les millors opcions si vols augmentar la flexibilitat i la força muscular de forma segura. Totes les classes són dirigides per instructors que cuidaran que mantinguis una postura adequada per a cada exercici.

Consulta tarifes

PILMAT – Pilates Terra

Enforteix el teu cos realitzant exercicis d’entrenament físic on treballaràs la força, l’equilibri i la flexibilitat de tot el cos, fent èmfasis en l’activació de la musculatura del centre, és a dir, del “core” i la respiració.

Consulta tarifes

PILPAT – Dansa amb Pilates

Són molts els beneficis que ens aporta la dansa i el moviment per alliberar la ment i el cos, així que, aprofita aquest art i aprèn seqüències de passos de diferents estils de dansa i altres moviments creatius, faràs exercicis d’improvisació, ballaràs al ritme de diversos estils de música, faràs diferents exercicis tan individuals com en grup.

Consulta tarifes

Ioga

Pràctica de diferents tipologies de ioga, combinant l’elasticitat, la força i la consciència corporal. Per a la millora de les condicions físiques i saludables.

Consulta tarifes

Hipopressius i control postural

Millora l’autoconeixença del totes les parts del teu cos. Realitza exercicis relacionats amb la respiració per millorar la musculatura interna de l’abdomen, reforçant totes les fibres. Exercita també el sol pelvià i el transvers.

Consulta tarifes

Fit Nuu

Entrenament molt complet amb grups reduïts que es desenvolupa en format circuit i amb estacions d’exercicis on es treballen diferents àrees del cos, com la força, la resistència cardiovascular i la flexibilitat.

Consulta tarifes

Vine a fer classes

Servei de fisioterapia

Oscar Gil

Disposem d’un fisioterapeuta, especialista en massatge fisioterapèutic i fisioterapia esportiva. Ha treballat en espais com el CAR de Sant Cugat o l’Hospital Sant Joan de Déu. Si tens alguna molèstia o dolor, no ho dubtis i visita’l.