Política de cookies

Si deixeu un comentari al nostre lloc, podeu optar per desar el vostre nom, adreça de correu electrònic i lloc web a les galetes. Això és per a la vostra comoditat, de manera que no hàgiu d’emplenar els vostres detalls de nou quan deixeu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si visiteu la nostra pàgina d’inici de sessió, establirem una galeta temporal per determinar si el vostre navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i es descarta quan tanqueu el navegador.

Quan inicieu sessió, també configurarem diverses galetes per desar la informació d’inici de sessió i les opcions de visualització de la pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies, i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recorda’m”, el vostre inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si tanqueu la sessió del vostre compte, s’eliminaran les galetes d’inici de sessió.

Si editeu o publiqueu un article, es desarà una galeta addicional al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada de l’article que acabeu d’editar. Venci després d’1 dia.