Sala de pilates reformer de l'Espai Nuu

6 beneficis del Pilates Reformer

El Pilates Reformer és un aparell d’exercici que ajuda a millorar la postura, la flexibilitat i la força muscular, amb moviments suaus i controlats. També pot ajudar a reduir el dolor de l’esquena ia disminuir l’estrès i l’ansietat. És una opció excel·lent per a totes les edats i nivells d’aptitud física.

T’expliquem els 6 beneficis principals:

  1. Millora la postura i la flexibilitat: El Pilates Reformer ajuda a estirar els músculs i a millorar la postura, el que pot ajudar a prevenir lesions.
  2. Augmenta la força muscular: Els exercicis amb Pilates Reformer són de baix impacte, però ajuden a tonificar els músculs i a augmentar la força.
  3. Millora la coordinació i l’equilibri: Els exercicis amb Pilates Reformer exigeixen un alt nivell de coordinació, el que ajuda a millorar l’equilibri i la capacitat de concentració.
  4. Redueix el dolor de l’esquena: Els exercicis amb Pilates Reformer poden ajudar a alleujar el dolor de l’esquena i a millorar la salut de la columna vertebral.
  5. Ajuda a reduir l’estrès: El Pilates Reformer és una activitat física que ajuda a relaxar la ment i el cos, el que pot ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat.
  6. És adequat per a totes les edats i nivells: El Pilates Reformer és una activitat física que pot ser adaptada a diferents nivells d’aptitud física i edats, el que la fa accessible per a tothom.

Consulta la nostra graella d’horaris i apunta’t.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *